Megszállták a polgárőrök a szegedi majálisokat

2013.05.03 15:00
Összesen tizenhat Szeged-tarjáni polgárőr és fiatal bűnmegelőző teljesített szolgálatot május elsején a városban. A biztosítások három helyszínen folytak egyszerre.
Újszegedi Liget: a városban itt volt a legnagyobb rendezvény és a legtöbb ember is ide látogatott ki a munka ünnepén. A programok közt szerepeltek koncertek, táncbemutatók, vidámpark. A rászorulóknak ingyen ebéd is kiosztásra került; itt kellett a legjobban oda figyelni a rendre.
Zápor tói majális: a tarjáni lakótelep közepén levő kis, mesterséges tó partján is zajlott az élet. Élőzene, állatsimogató, arcfestés, ugráló vár is szerepelt a programok közt. A Szeged városi fúvószenekar is tiszteletét tette, hogy szórakoztassa a közönséget. A zenekar nem minden napi segítséget is kapott, mert az egyik biztosító polgárőrben felfedezték egykori zenésztársukat, akit invitáltak egy közös zenélésre és, aki eleget is tett a felkérésnek.
Balatoni utca: Új-Petőfitelep nagy területű szabad tere. Vidámpark, koncertek, táncosok szórakoztatták a közönséget.
-Szerencsére mindegyik helyszínen nyugodtan telt el a szolgálat. Büszke vagyok minden kollégámra, akik részt vettek a biztosításokban. Külön köszönöm a Fiatal Bűnmegelezők Társaságának fiataljainak munkáját, akiknek mély víz volt ez a órás szolgálat- mondta el Horváth S. András, a Szeged-Tarján Polgárőr Egyesület elnöke. –Egy úttal szeretném megköszönni a munkát
Püski Èva, Lukácsi Roland, Kőszegi Mátyás, Szepesvári Gábor, Ötvös Csanád, Dénes István, Bozóki András,  Saja Lőrinc polgárőröknek, továbbá Kasza Leila, Ocskó Zoltán, Sárdi Róbert, Kiss Soma, Márkus Zoltán, Vecsernyés Dániel, Kódor Dávid és Grandpiere Noel ifjú bűnmegelőzőknek.

feltette Magyari Béla

 

Téma: Megszállták a polgárőrök a szegedi majálisokat

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása