Mindenszentek és halottak napi polgárőr szolgálatok Csongrád megyében

2019.11.03 14:28
Városon és falun ma egyaránt a halottakra való emlékezés ünnepe volt. Ilyenkor benépesülnek a temetők, s a virággal borított hantokat körül állják a távolra szakadt hozzátartozók is. Mindenszentek ünnepén, a halottak napja előestéjén a sírok néhány órára fénybe öltöznek.
 Mindenszentek és halottak napja alkalmából - a rendőrséggel szorosan együttműködve - megyeszerte segítették a polgárőrök a temetők biztonságát, az oda érkezők parkolását, a környéken a biztonságos közlekedést. A temetőbe látogatók többségének tetszett a polgárőrök jelenléte.
A polgárőrök most is mint sok éve már, jelenlétükkel segítették a temetőkbe látogatók biztonságát a helyi sajátosságok figyelembevételével, csütörtöktől vasárnapig járőrszolgálatot teljesítettek a temetőknél azért, hogy a látogatók nyugodt körülmények között emlékezhessenek szeretteikre.
Szécsényi Rózsa a Szeged-Tápéi Önkormányzati képviselő a Tápéiak Csoportjában a következőket írta le „Köszönjük a Tápéi Polgárőr Egyesület tagjainak tegnap, a Tápéi temetőben végzett egész napos fáradhatatlan munkájukat, amivel biztonságossá tették a szeretteikhez látogatók közlekedését.”
Köszönet a szolgálatot ellátó polgárőröknek.
Körkép a szolgálatokról, a beküldött fotókból.
Algyő polgárőr biztosítás
Mórahalom polgárőr biztosítás
Domaszék polgárőr biztosítás
Szeged-Belváros polgárőr biztosítás
Szeged- Tarján polgárőr biztosítás
Szeged-Tápé polgárőr biztosítás
Szentes- mindkét temetőben és környékén polgárőr biztosítás
Szegvár, a szolgálat mellet felkeresték az elhunyt polgárőr társaikat is és virágot helyeztek el a sírokon.
Fotó: polgárőrség
Hírszerző: Magyari Béla
A képalbum itt tekinthető meg