Mórahalmon is értékelték az elmúlt évet

2017.03.05 19:11

A Mórahalmi Önvédelmi Egylet (Polgárőrség) 2017.március 01.-én tartotta évértékelő közgyűlését Mórahalmon a Varga Csárdában.

Sárközi László elnök köszöntötte a tagságot és a meghívott vendégeket. A Közgyűlést megtisztelte jelenlétével Csányi László Mórahalom Alpolgármestere, Köles Attila rendőr alezredes Mórahalom város Rendőrős vezetője, Dr. Révész Szabolcs r. alezredes a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség vezetője, Kiss Henriett r. zászlós Körzeti megbízott és Németh Attila Mórahalom Város Önkéntes Tűzoltó Egyesület vezetője.

Elsőként az elnöki beszámoló következett, amit Sárközi László elnök terjesztett a közgyűlés elé. Kiemelte, hogy a tagság nagyon aktív, ez megmutatkozik a teljesítményekben is.  Részletesen ismertette az egyesület 2016. évi tevékenységét. Nagyon fontos volt a tanév kezdetén, az iskola környékén a közös szolgálat ellátása, valamint a Városi rendezvények biztosítása. A kegyeleti ünnepkor a temető és környékén töltött szolgálatok, amit a lakosság is megköszönt.  Az elnök úgy fogalmazott, hogy nagyon szép eredményekről tudtunk beszámolni és a vendég polgárőrök is sokat segítettek a határ menti szolgálat ellátásban is. Ezután a közgyűlés elé terjesztette a 2017 évi feladat tervet, amit a közgyűlés el is fogadott. Ez után javaslatot tett a Határvédelmi Polgárőr Tagozatba történő belépésről és a Mórahalom Város Önkéntes Tűzoltó Egyesülettel történő együttműködési megállapodásról, amelyet támogatott a jelen levő tagság.

A meghívott vendégek értékelték a Polgárőrség munkáját. Köszönetüket fejezték ki a Polgárőrség tagjainak a bűnmegelőzés és közbiztonság terén végzett munkájukért és a jövőben is számítanak a polgárőrség segítségére. Beszámolókat követően egy finom vacsorával és kötetlen beszélgetéssel zárult a közgyűlés – tájékoztatta honlapunkat Sárközi László elnök

Fotó: Lázár Attila

Forrás: Magyari Béla