Önkéntes élőmunka a garázs rekonstrukció szolgálatában

2016.08.13 04:49

A Szegvári Polgárőr Egyesület Közgyűlésének határozata értelmében 2016. év 08. hónap 07. napján (vasárnap)  9 órai kezdettel a pályázati úton nyert Suzuki Vitara AllGrip típusú terepjáró személygépkocsija részére a szélsőséges időjárási körülményekre tekintettel a meglévő garázsépület rekonstrukciós munkáit végezte el. Az önkéntes élőmunkával biztosított garázsrekonstrukció célja a személygépjármű állagmegóvása, az időjárási viszonyoktól független biztonságos tárolása.

A munka a tetőszerkezet javításából, az oldalfalak OSB lappal történő fedéséből és festéséből és a garázsépület festéséből állt.

Még a férfi polgárőrök és ifjú polgárőrök az udvaron szorgoskodtak, a hölgyek a 4 fogásos ebéd tálalását és előkészítését végezték. Nem kis meglepetésre a Szegvári Polgárőr Egyesület több mint 22 tagja,  az elképzeléseknek megfelelően használhatóvá tették a  garázsépületet.

Az ígéret szerint a munka elkészültével:hideg gyümölcsleves, pacalpörkölt, gyümölcstorta és dinnye várta a munkában részvevőket.  

Ezúton is köszönjük minden tagtársnak és segíteni tudó támogatónak, hogy feláldozván a pihenőnapjuk egy részét, önkéntes élőmunkájukkal segítették eme nemes kezdeményezést- tájékoztatta honlapunkat, Bihari Ferenc Szegvári Polgárőr Egyesület elnöke

Kép: P Z.

Forrás: Magyari Béla

Képgaléria