Óvodások műanyagmotoros felvonulásának biztosítása

2016.07.05 15:51

A Csanytelek Polgárőr Egyesület 2016. 07. 02.-án, a Csanyteleki Óvoda szervezésében megrendezett műanyag motoros felvonulás biztosítására kapott felkérést.

A felkérésnek mindig szívesen tesznek eleget, mivel nagyon nagy élmény a gyerekek számára a közúton való motorozás, nem beszélve arról, hogy ezt a polgárőr autó felvezetésével tehetik meg.

Ezen alkalommal már visszatérően harmadik esetben vannak jelen az Óvoda közösségi programjának  biztosításában, ezzel segítve a felvonulás biztonságos és balesetmentes megvalósítását. A kért biztosítási feladat nagy kihívás a polgárőrség részéről, mert a vonulási útvonal Csanytelek fő utcáján és a Radnóti úti főközlekedési út egy szakaszán haladt keresztül.
Ezen útszakaszokon a vonulás idején, jármű forgalmat kellett terelni és adott esetben leállítani. A feladat végrehajtásban résztvevő polgárőr kollégák nagyon jól levezényelték a feladatot és a rendezvény minden probléma nélkül lezajlott.
Az Óvoda vezetése hálásan megköszönte a polgárőrök munkáját és közölték, hogy továbbra is számítanak a segítségükre – tájékoztatta honlapunkat Nagy Sándor elnök

Forrás: Magyari Béla

Kép: Nagy Beáta

Képgaléria: Óvodások műanyagmotoros felvonulásának biztosítása