PICK Utcai Futófesztivált biztosítottak a polgárőrök

2018.09.25 13:31

 Megrendezésre került a 17. PICK Utcai Futófesztivál, melyre szeptember 23-án, vasárnap 8 órai kezdettel gyülekeztek a futni vágyok a szegedi Dóm téren.

 Évről-évre egyre több embert mozgat meg a szegedi sportesemény. Az idei eseményre a tavalyi évhez hasonlóan több ezer sportolni és kikapcsolódni vágyó ember vett részt. A program a hagyományokhoz híven a Dóm téren került megrendezésre. A résztvevők három táv közül választhattak, az edzettebb, bátrabb nevezők egyéni 6 km-es távon mérhették össze kitartásukat és gyorsaságukat, de akik csak a családjukkal, barátaikkal szerettek volna egy jót kocogni, számukra egy rövidebb 1,5 km-es és egy 3,4 km-es táv állt rendelkezésre. A futófesztivál az idén is az egészség, a sport és a közösség szellemében került megrendezésre.

A futófesztivál útvonalát a polgárőrség a rendőrséggel együttműködve biztosította a szervezők felkérésére. A rendezvénybiztosítási feladatban részt vett a Belvárosi, a Szentmihály teleki, az Alsóvárosi és az Algyői polgárőrök, - mondta el Csőke Zsolt elnök.

Fotó: Csőke Zs.

Forrás: Magyari Béla