Polgárőrök is segítik a tanyán élőket

2018.02.28 18:32
A Röszkei Polgárőr Egyesület tagjai szolgálat ellátása alatt a családsegítő szolgálat munkatársaival és a rendőrséggel együttműködve rendszeresen látogatják a tanyákon élő idős embereket ebben a zord hideg időben is. Ha igény merül fel, akkor, akár kenyeret, gyógyszert visznek és orvosi ellátást is intéznek. Ha szükséges, tüzelő kiszállításban is segítséget nyújtanak.  Folyamatos kapcsolatot tartanak a Rendőrség munkatársaival, Önkormányzattal és a háziorvosokkal, egyéb civil szervezetekkel. A tanyavilágban járva figyelik a kéményeket is, hogy füstöl e a kémény a lakott tanyáknál – mondta el Túró István elnök.
Kép: Áfra Károly
Forrás: Magyari Béla
A Röszkei Polgárőr Egyesület tagjai szolgálat ellátása alatt a családsegítő szolgálat munkatársaival és a rendőrséggel együttműködve rendszeresen látogatják a tanyákon élő idős embereket ebben a zord hideg időben is. 
 
Ha igény merül fel, akkor, akár kenyeret, gyógyszert visznek és orvosi ellátást is intéznek. Ha szükséges, tüzelő kiszállításban is segítséget nyújtanak.  Folyamatos kapcsolatot tartanak a Rendőrség munkatársaival, Önkormányzattal és a háziorvosokkal, egyéb civil szervezetekkel. A tanyavilágban járva figyelik a kéményeket is, hogy füstöl e a kémény a lakott tanyáknál – mondta el Túró István elnök.
Kép: Áfra Károly
Forrás: Magyari Béla