Rendkívüli közgyűlés volt a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetségnél

2015.03.12 09:07
A Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség rendkívüli közgyűlését tartotta 2015. március 7-én Szegeden a megyeházán. A közgyűlés összehívását a módosításra kerülő alapszabály elfogadása céljából hívta össze Batiz István elnök.

Batiz István elnök köszöntötte a megjelent polgárőröket, majd ismertette a közgyűléssel, hogy a bíróság hiánypótlásra visszaadta az alapszabályt és szükségessé vált annak módosítása. Az alapszabály módosítás ismertetését a közgyűléssel, Dr. Tatár Zoltán jogtanácsos teszi meg.
Ez után Vas Tibor a közgyűlés levezető elnök a formaiságok ismertetése után bejelentette, hogy Gilinger István a szentesi polgárőr egyesület alelnöke bizalmatlansági indítványt terjesztett elő névtelen levelezgetés és Batiz István elnök ellen, melyet a közgyűlés vegyen fel  napirendi pontnak és azt tárgyalja meg.
 A közgyűlés nagy többséggel elutasította a bizalmatlansági indítvány napirendre való felvételét.
 
 
Dr. Tatár Zoltán jogtanácsos ismertette az alapszabály módosításának szükségességét és módosításra kerülő pontokat. Végén javaslatot tett a közgyűlésnek az elfogadására.
 
 
 
 
Ezután vita következett az alapszabály módosításáról. Módosító indítványt nyújtott be Dovalovszki Tamás, amelyet a közgyűlés is támogatott.

Végül a módosításokkal együtt a közgyűlés egyhangúan elfogadta az alapszabályt.
Ezzel a levezető elnök a közgyűlést berekesztette.
A szünet után aktuális tájékoztató előadások hangzottak el.
Forrás és kép Magyari Béla