Soron kívüli elnökségi ülés a megyei szövetségnél

2014.03.18 15:26
A Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége március 17-én, Szegeden a megyeházán tartotta meg soron kívüli elnökségi ülését.

A résztvevőket Batiz István elnök köszöntötte, majd a határozatképesség megállapítása után, ismertette a napirendi pontokat. Elsőként a 2013 évi beszámolót vitatták meg az elnökség tagjai. Majd a beszámoló anyagát alkalmasnak tartották a szombaton megrendezésre kerülő küldöttközgyűlésen történő előterjesztésre.
 Ezután Tóth Zoltánné gazdasági alelnök ismertette a pénzügyi beszámolót és a közhasznúsági jelentést, amelyet elfogadtak. Szólt még az egyesületek pénzügyi támogatásának elszámolásáról. Kihangsúlyozta, hogy alig volt olyan elszámolás, amit ne adott volna vissza az egyesület vezetőinek javításra. Van olyan egyesület, aki határidőre nem számolt el és felkellet szólítani az elszámolásra. Ezután az elnök úr kihangsúlyozta, hogy a törvényi változás miatt az alapszabályt megint módosítani szükséges. A kijelölt munkabizottság elkészült a módosítás tervezetével, amelyet az elnökség tagjai pontról- pontra átnéztek, javaslatokat is figyelembe véve módosítottak a tervezeten, Felkérték a sajtóreferenst, hogy a honlapra tegye fel a közgyűlés anyagait, hogy a küldöttek onnan letudják tölteni.
Ezután a tíz db kerékpárt osztották el az igénylő egyesületek között, amelyet az OPSZ- től kapott a megyei szövetség. Az elosztásnál figyelembe vették a támogatással történő elszámolást is. Arról határoztak, hogy a kerékpárok a küldött közgyűlése kerüljenek átadásra. Végül a választásokkal kapcsolatos feladatokat ismertette Vas Tibor szakmai alelnök.
Forrás és kép Magyari Béla

Téma: Soron kívüli elnökségi ülés a megyei szövetségnél

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása