Sportoltak a szentesi polgárőrök.

2017.04.07 20:09

Április első napján hat megye polgárőreinek és a társ szervek bevonásával megrendezésre került I. Sport és Barátság Nap Törökszentmiklóson.  Az esemény jó hangulatban és igazi nyárias időjárásban zajlott.

 A Szentes Polgárőr Egyesület csapata több versenyszámban is megmérettette ügyességét és tudását, úgymint kispályás labdarúgás, sakk, darts, asztalitenisz és íjászat. A fárasztó igénybevételnek kitett versenyzők jó kondícióban tartásáról felkészült főző brigád gondoskodott. Két bográcsban is főtt a finomabbnál finomabb étek, ehhez igaz először az szakácsoknak nyílvégre kellett kapniuk a vadat.  Így már gond nélkül megkezdődhetett az őzpörkölt bográcsban rotyogtatása.

 A szentesi csapat jól vizsgázott, mert a labdarúgói a tisztes 3. helyezést vívták ki, a többi versenyszámban is megállták helyüket. A sportolás után jött a jól megérdemelt ebéd - őzpörkölt és paprikás krumpli füstölt kolbásszal,nokedlival - mely kiérdemelte a zsűrizést végzőktől az 1. helyezésért járó serleget és oklevelet. Így kissé fáradtan, de megelégedetten és büszkén indult haza Szentesre a polgárőr csapat- tájékoztatta honlapunkat Szabó Zoltán sajtóreferens. 

Fotó: Virág István

Forrás: Magyari Béla

A fotógaléria megtekinthető a képre kattintással.