Szegedre érkezik a lakossági fórum-sorozat

2014.11.14 19:00
Csongrád megyébe érkezik november 21-én az az országjáró roadshow, amelyben a rendőrség, a polgárőrség, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács, az Országos Katasztrófavédelem és az Aegon Magyarország szakértői vesznek részt. Szeged az utolsó idei helyszíne a „10 perc vagyonunk védelmében” - rendezvénysorozatnak.
Az Aegon Magyarország statisztikái szerint a lakáskárok – beleértve a betöréseket is - többsége megelőzhető lenne, ennek ellenére a lakástulajdonosok 86%-át már közvetve vagy közvetlenül érte valamilyen kár.
Az emberek a legjobban a tűztől és a betöréstől félnek. Megalapozottak-e ezek a félelmek? Mire figyelnek a betörők? Mit tartsunk szem előtt a közelgő ünnepek alatt?
A kármegelőzésben és a vagyonvédelemben segít az Aegon Magyarország által indított Országos Kármegelőzési Program. Szeged a következő helyszíne a „10 perc vagyonunk védelmében” - Lakossági Fórum rendezvénysorozatnak.
Az eseményen a program szakemberei: rendőrök, polgárőrök, a katasztrófavédelem és a biztosító szakértői válaszolnak a lakossági kérdésekre, felvetésekre.
Az eseményt sajtótájékoztató előzi meg, ahol a résztvevő szervezetek vezető képviselői ismertetik a megyei és a városi statisztikai adatokat és bűnmegelőzési, vagyonvédelmi programokat.
Helyszín: Árkád Szeged, - 1. szint (6724 Szeged, Londoni körút 3.)
Időpont: 2014. november 21. 13.00 óra
Sajtokozlemeny_20141121_Szeged.doc (79360)
Forrás:Magyari Béla