Tájékoztatás a honlappal kapcsolatos tudnivalokról

2013.01.10 16:21

  CSONGRÁD MEGYEI POLGÁRŐR SZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

KÖZHASZNÚ SZERVEZET

6722. Szeged, Rákóczi tér 1.

Tel./fax:(62) 426-818, (30) 621-6200 BM. Tel./fax.: (33) 15-68

E-mail: csm.polgaror@gmail.com

Honlap link: https://csmpolgaror-hu.webnode.hu/

 

Nyt.szám:

 

Valamennyi Polgárőr Egyesület

Elnökei r.

Elnökségi tagok részére

 

Székhelyén

 

Tisztelt Elnök Asszony/Úr!

Tisztelt Elnökségi tag!

 

Tájékoztatás

Tájékoztatom a tisztelt polgárőr egyesület elnök és elnökségi tag urakat, hölgyeket, hogy elkészítettük az új honlapukat végleges formában. Kérem önöket, hogy használják, hiszen a jó tájékoztatást, információ cserét szolgálja. Küldjenek javaslatokat a fórum témákra, hiszen akár egymással is beszélgethetnek, véleményt cserélhetnek de még egyesületen belől is. Az „Aktuális hírek” menü pont, lap alján elhelyezet hír küldő rovatban az egyesület napi, vagy heti történéseit, közgyűlés időpontját, írják be és onnan a hír mezőbe beemelésre kerül, ezzel is segítve, hogy ismerjék meg egymás tevékenységét és ezzel az országban, világban megismerheti aki olvassa, illetve rá keres. A kezdő lap futó hírmezőjébe midig az aktuális kiemelt hírek vannak, a kurzor rá vitelével megállítható, a jobb oldalán az ország friss hírei találhatóak. Kérem önöket, ha az egyesület tagjai közül ha valaki elhunyt, annak fényképét képfájként küldjék el és a gyászszöveget, hogy a „gyászhír”rovatba feltudjuk tenni, kép mérte nem akadály, mert tudjuk szerkeszteni. A gyászhírt egyenesen is lehet küldeni a szerkesztő email címére magyaribe50@gmail.com  vagy egyesületi híreket is. Ajánlom figyelmükbe a „letölthető dokumentum” menüt, mert az egyesület tevékenységéhez szükséges minták, dokumentumok, tőrvények, stb.. megtalálható. A „Bűn és baleset megelőzési tanácsok” menüpont alatt hasznos tudnivalókat helyeztünk el, érdemes elolvasni. Újként van a „Jelentkezzen polgárőrnek” menüpont ezzel szeretnénk segíteni az egyesületi tagtoborzást, aki jelentkezik polgárőrnek, ajánlják fel, hogy olvassa el a feltételeket a honlapon. A „vendégkönyv”menü azt a célt szolgálja, hogy bárki beírhassa véleményét, javaslatát. Egyes menüpontok alatt baloldalon vannak almenü fülek, érdemes megnézni azokat is. Szervezzék a SZEM mozgalmat, jó célt szolgál a településen. Egyesület éves beszámolóit is el tudjuk helyezni a honlapon. Elhelyezésre került a baloldali „elérhetőség” pontban a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtó ügyeletesének telefon száma azzal, ha szolgálatban kiemelt esemény történik, tudják értesíteni az eseményről.

A honlapon beágyazásra került a névnap naptár és a polgárőr rádió, bármely menüpontra kattintva szol, ha zavar baloldalon találja a rádió kikapcsoló gombját.

  Kérem önöket, hogy a honlapot propagálják és az egyesület teljes tagságát, tájékoztassák róla. Adják közre a linkjét, hogy a tagok, polgárőr barátok is megismerhessék. Várjuk ötleteiket, javaslataikat a honlappal kapcsolatosan, szerkesszük együtt, hogy minél jobb legyen.     

Honlap címe: CSONGRÁD MEGYEI POLGÁRŐR SZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

URJ-je: https://csmpolgaror-hu.webnode.hu     (linkje )

 

 

 

 

 

 

Szeged 2013-01-09

 

                                                                         Batiz István sk.

                                                                               Elnök