Tisztújítás Domaszéken

2017.11.21 17:10

2017. november 19-én a Domaszéki Polgárőr Egyesület tisztújító közgyűlést tartott a székhelyén.

Dr. Tatár Zoltán elnökhelyettes köszöntötte a megjelenteket, illetve vendégeket. Az előzetesen meghirdetett napirendtől eltérően elsőnek Pap Istvánné elnök asszony rövid beszámolóját hallgathatta meg a közgyűlés, mely beszámolót a tagság elfogadott.

Ezután megalakításra került tisztújításhoz a jelölőbizottság, akik regisztrálták a tisztségeket betölteni szándékozók neveit, majd azokat a közgyűlés elé terjesztették.

Következett a tisztújítás! A közgyűlés további négy évre Pap Istvánnét választotta meg az egyesület elnökének. Elnökhelyettesnek Varga Pált, titkárnak Ilia Dánielt, gazdasági alelnöknek Jánk Benjaminnét, valamint elnökségi tagnak Pintér Szilveszter Gábort választották meg.

Felügyelő bizottság elnökének Sebők Krisztiánt, tagoknak Sziráki Krisztiánt és Kőszegi Mátyást választották meg.

A közgyűlésen vendégként megjelent Pőcze Levente a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség elnökhelyettese, aki a választás után gratulált a régi, új elnök asszonnynak, munkájához további sok sikert kívánt.

 Kispéter Géza Domaszék polgármestere a tisztújítás után szintén gratulált az új az  elnökségi tagoknak, és kérte, hogy a megkezdett közös és sikeres munka a jövőben is folytatódjon mondta el Varga Pál elnökhelyettes.

 

Fotó: Dr. Tatár Zoltán

Forrás: Magyari Béla