Ügyességi versenyen a Szeged- Tarján Polgárőr Egyesület tagjai

2014.06.05 21:48
Június 5-én már a kora reggeli órákban készülődni kezdtek a Szeged- Tarján Polgárőr Egyesület tagjai.

 Mucsiné Szabolcski Ágnes r. szds. asszony felkérésére az Egyesület tagjai e szép napsütéses napon a szegedi Sólyom utcában található, elsősorban a Sajátos Nevelési Igényű gyermekek számára fenntartott, oktatási intézménybe indultak. A versenynek otthont adó, Szeged és Térsége Bárczi Gusztáv Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény diákjai mellett, a Szegedi Fekete István Általános Iskola és a Wesley János Általános Iskola és Középiskola tanulói mérték össze tudásukat KRESZ tesztek kitöltésével és egy kerékpáros ügyességi pálya teljesítésével.
E mellett a diákok különböző programok közül választhattak, melyet részben a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai biztosítottak számukra.
A rendezvény végén kiderült az is, hogy ebben az évben, az iskolák közti verseny nyertesének járó vándorkupát a Szegedi Fekete István Általános Iskola tanulói érdemelték ki.
A vándorkupa átadása mellett jutalmazták alsós és fölsős kategóriákban az első három helyezetett, illetve különdíjak átadására is sor került.
A rendezvény lebonyolításában a Fiatal Bűnmegelőzők Társaságának tagja, Vecsernyés Dániel is részt vett, Saja Lőrinc az Egyesület elnökhelyettese és Horváth S. András az Egyesült elnöke mellett.
A Szegedi Rendőrkapitányság nevében Virágné Nagy Angelika r. szds. és Mucsiné Szabolcski Ágnes r. szds. asszonyok köszönték meg az Egyesület tagjai által nyújtott segítséget.

Forrás és kép Horváth S András
Feltette Magyari Béla