Új formaruhája van a szeri polgárőr vezetőknek

2014.04.15 15:24
Az országban elsőként jutottak hozzá a társasági öltönyhöz, melyet a hivatalos programokon használnak majd.
Új egyenruhákkal gazdagodott a Szeri Polgárőr Egyesület. Mint azt Mucsi Antal, az egyesület elnöke elmondta, plusz támogatást kaptak az Országos Polgárőr Szövetségtől, és az egyesület határozata alapján ezt az összeget az ünnepi formaruha megvásárlására fordították.
Nem csak a lakossággal való kapcsolattartás, szolgálatteljesítés közben fontos a polgárőr megjelenése, hanem a hivatalos programokon is, ezért döntött az egyesület a társasági öltöny megvásárlása mellett – mondta el Mucsi Antal.  
A formaruhát az elnök mellett Becsey Csaba titkár is megkapta, hiszen a kötelezettségekkel járó hivatalos programokon ők ketten képviselik az egyesületet. Mint megtudtuk, hogy a megyei szövetség küldöttközgyűlésén ebben az öltönyben jelent meg az egyesület titkára. A titkára azt emelte ki, hogy nagy megtiszteltetésnek érzi e ruha használatát a hivatalos, fontosabb eseményeken, valamint azt, hogy e formaruhát az országban elsőként tudták beszerezni.
Az országban egyedülálló ez az öltöny, amely nem napi használatra, hanem a hivatalos alkalmakra való. Személyre szabva készült Budapesten, és mi vehettük át az országban elsőként. Adta hírül honlapunknak Becsey Csaba, az egyesület titkára.

Forrás Magyari Béla

Téma: Új formaruhája van a szeri polgárőr vezetőknek

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása