Új munkaerővel bővült a Csongrád Megyei Polgárőrség irodája

2013.05.15 20:03
Egy hónapja dőlt el, hogy ki lesz az új irodavezető a megyei polgárőrség irodájában.
Stefanik Diána Szociális munka szakon diplomázott a Szent István Egyetem Gazdasági, Agrár- és Egészségtudományi Karán, Gyulán. Diplomamunkáját a mai fiatalság kábítószer fogyasztásának vizsgálatából készítette. Emellett újságíró végzettséggel is büszkélkedhet.

 Jelenleg az ő kezében csoportosul az adminisztráció nagy része.
„Minden nap egy újabb kihívás, ez biztosítja a motivációt, nem lehet megunni. Ha pedig a munka kihívásait lezártam a nap végén, szeretek olvasni, kirándulni és sütögetni. Kedves, vidám, közvetlen és empatikus ember vagyok.”- így mesél magáról a Megyei Szövetség új munkatársa. Feladatai sokrétűek, de szeret tanulni és igyekszik minél előbb a napi rutint elsajátítani. Mindenki számíthat a segítségére személyesen az irodában, illetve telefonon is egyaránt. Akinek gondja akad a munkájában, egyesületi ügyek intézésében valamint polgárőr ügyekkel kapcsolatban, kérdése van vagy segítséget vár, bátran keresheti, biztos lehet a kedves és segítőkész hozzáállásban.
Köszöntjük Diánát a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetségnél. További sok sikert, kitartást és ezúton is jó munkát kívánunk neki!
”Pontosan abban a pillanatban, amikor kezd minden jól menni, akkor kell még jobban odafigyelni.”-Paulo Coelho-

feltette Magyari Béla

Téma: Új munkaerővel bővült a Csongrád Megyei Polgárőrség irodája

Tájékoztatás.

Szabó Zoltán | 2014.07.23

Kedves Diána !
Szabó Zoltán vagyok a szentesi polgárőr egyesület FEB elnöke. Azt szeretném bejelenteni, az egyesületet érintő ügyekben engem kell értesíteni az email-en keresztül - ornagyur60@freemail.hu - mert én rendelkezem internet eléréssel, az Egyesület közvetlenül nem.
Előre is köszönöm !

Új hozzászólás hozzáadása