Újra indul a mobiltelefonon működő adóvevő szolgáltatás

2012.12.26 09:35
Újra indul a mobiltelefonon működő adóvevő szolgáltatás
Az Országos Polgárőr Szövetség és a PTTSystems Kft. között létrejött megállapodás alapján - az országban újra indult digitális adóvevő szolgáltatást – a polgárőrök és polgárőr egyesületek kedvezményes áron vehetik igénybe!
Egyszeri belépési díj
1000 Ft.
Havi díj
2600 Ft.
3  havi díj
7800 Ft.
6 havi díj
15600 Ft.
12 havi díj
31200 Ft.
 
Az árak bruttó árak, melyek a mindenkori ÁFÁ-t tartalmazzák!
A Push To Talk, röviden a PTT rendszer lényege, hogy mobiltelefonról egyetlen gombnyomással a címzettek tetszőleges csoportja szólítható meg, távolsági korlátok nélkül, hasonlóan, mint egy URH rádió adó-vevő esetén. A PTT - a fejlett mobil távközlő hálózatok adatátviteli lehetőségeit kihasználva - az adás megkezdése után a hangot adatcsomagokká bontja, majd úgy továbbítja azokat az előre beállított címzettek felé. A szolgáltatás igénybevételéhez PTT képes Nokia mobiltelefonra (régi típusok is alkalmasak pl.:Nokia 5140i), előfizetéses SIM kártyára és PTT előfizetésre van szükség.
A kedvezmény igénybevételére csak az OPSZ szervezetébe tartozó polgárőr egyesületek és azok tagjai a polgárőrök jogosultak. A rendszer működése során a polgárőrök zárt OPSZ csoport tagjai lesznek, ezen belül tudnak egyedi zárt csoportokat kialakítani. Az országos központot a régihez hasonlóan a BPSZ fogja kezelni.
 A rendszer minden hazai szolgáltató hálózatában működik, de a PTT szolgáltatás igénybevételekor kizárólag egy adott mobil szolgáltató előfizetői között jöhet létre kapcsolat. Mivel nincsenek távolsági korlátok, a rendszer teljes, országos rendszer kiépítésére alkalmas, és mindenhol működik, ahol van térerő. A három különböző mobilszolgáltató rendszerén keresztül beérkező információkat az országos központ fogja továbbítani.
A PTT-vel kapcsolatos információk elérhetők az ügyfélszolgálaton, vagy az internetes honlapon:  
PTTSystems Kft. ügyfélszolgálata:   06 30 621 6000,
www.pttsystems.hu
 
 
Megjegyzés:
 
Jelen pillanatban a Telenor és Vodafone előfizetéssel rendelkező polgárőröknek a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges még valamelyik mobil internetelérést biztosító csomag megléte (, vagy megvásárlása). Az árakról a mobilszolgáltató internetes oldalain tájékozódhat. Ezen szolgáltatók kedvezményes polgárőr díjcsomagjainak kialakítása folyamatban van.