Valamennyi Polgárőr Egyesület Vezetőjének! S z é k h e l y e i k e n!

2013.01.18 11:30

CSONGRÁD MEGYEI POLGÁRŐR SZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

6722. Szeged, Rákóczi tér 1.
Tel.:(62) 426-818, (30) 621-6200

E-mail: csm.polgaror@gmail.com
Honlap: csmpolgaror-hu.webnode.hu


Száma:41/2013
Tárgy: 2013. október időpont, helyszínek

Ügyintéző: Batiz István elnök
Tel. szám: 06-30/621-0017


Valamennyi Polgárőr Egyesület
Vezetőjének

S z é k h e l y e i k e n!

Tisztelt Elnök Asszony/Úr!

A jogszabályi környezet jelentős mértékű változása indokolttá és szükségessé teszi, hogy a polgárőrök ismételt oktatásban vegyenek részt.

A helyszínen kitöltött jelenléti ív alapján valamennyi résztvevő részére igazolást szeretnénk kiállítani, miszerint az érintett polgárőrök 2013. évben szakmai ismeretekből ismételten felkészítésen vettek részt, a leadásra került anyagból pedig eredményes vizsgát tettek.

Természetesen az újonnan jelentkező polgárőröket is várjuk a képzésre. Részükre ez lesz most a szakmai vizsga. Ezen túlmenően az egyesületi elnök helyi feladatát képezi majd, hogy a polgárőrség feladatával, szervezeti felépítésével, Alapszabállyal, Szervezeti és Működési Szabályzattal, különféle együttműködésekkel kapcsolatos kérdésekről a szükséges tájékoztatást, (oktatást) megadja az érintett személyeknek, illetve bevezessék őket a szolgálatellátás rejtelmeibe.

Mellékletem megküldöm az oktatási időpontokról és helyszínekről szóló kimutatást. Minden egyes polgárőr maga választhatja ki, hogy melyik helyszín és időpont a legjobb neki.

Kérem elnök Asszonyt/Urat, hogy a képzésen történő részvételt az egyesületi tagok körében szorgalmazni szíveskedjék. Mindenkinek saját érdeke az oktatáson történő megjelenés, hogy a sokak szerint vitatott új polgárőr törvényt – elmagyarázást, értelmezést követően – kellő mélységben megismerje, a benne foglaltakat készség szintjét elsajátítsa.

Elnök Asszony/Úr tárgykör kapcsán kifejtett agitációs és szervező tevékenységét, valamint megértését előre is megköszönöm!

Tájékoztatom továbbá, hogy az új igazolványok kapcsán az igénylések száma megyékben a legalacsonyabb. Az OPSZ elnöke kettő esetben intézett irányomba nyomatékos felhívást a fényképezések és regisztrálások „gyorsítása” érdekében. A gyakorlati kivitelezés elősegítése érdekében kérem Elnök Asszony/Úr hathatós támogatását, a tagtársak körében történő ismételt felhívást.

Szeged. 2013. január 18.


Tisztelettel:


Batiz István
Elnök
 

Melléklet: Kimutatás

innen letőlthető

Mentoroknak oktatási temetika.doc (658 kB)

Elnököknek átírat képzésre. kőrlevé egyesületeknek 2013.01.18doc.doc (735,5 kB)
jelenléti ív egyesületek melléklet a kőlevéhez.doc (42 kB)

kimutatás oktatási helyszínekről, időkről.doc2013.doc (665 kB)

polgárőr oktatási napló és betétlap ÚJ. egyesületek melléklet a kőlevéhez.doc (659,5 kB)