Versenyautó bemutató a rakparton polgárőr biztosítással.

2013.09.24 10:10
Tótkomlósi Autósport Egyesület Powertech Árkád Racing elnevezésű eseményt tartott Szegeden a Huszár Mátyás rakparton, melynek keretében autós és motoros ügyességi bemutatót csodálhattak meg szombaton a kilátogató nézők.
Reggel kezdődött az igencsak zajos esemény. Közel 40 autó dübörgött végig Szeged centrumán rendőri felvezetéssel, majd a rakparton sorakoztak fel. Különféle „tuningolt” csodákat tekinthetett meg a szombati nap folyamán minden autósportot kedvelő a Tisza parton. Szerencsére az idő kellemes volt, így érdeklődők sora érkezett az eseményre.
A Tótkomlósi Egyesület főbb tevékenységei közé tartozik az amatőr versenyeztetés, versenyszervezés különböző, de elsősorban cross autós szakágban, bér és élményautóztatás, kulturális rendezvények szervezése, lebonyolítása, valamint autós események szervezése.
Az egész napos rendezvény teljes biztosítását a polgárőrök végezték. 35 fő gondoskodott az esemény zavartalan lebonyolításáról, köztük: az Algyői, az Alsóvárosi, a Kecskéstelepi, a Kiskundorozsmai, a Szentmihályi, a Szőregi, a Tápéi és nem utolsó sorban az Újszentiváni Polgárőr Egyesület tagjai.
A nap végéig folyamatosan zúgtak a motorok, csikorogtak a kerekek, ami kissé zavarta a környéken lakókat, illetve pihenőket. Az autósport szerelmesei viszont annál inkább élvezték a bemutatót és aki elég bátor volt, ki is próbálhatta, hogy milyen élményt nyújt egy ilyen autó kipróbálása, hiszen az élményautóztatást is a program része volt.

Forrás Magyari Béla
 

Téma: Versenyautó bemutató a rakparton polgárőr biztosítással.

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása