"Szívünkben őrizzük emlékedet..."

2020.10.30-án életének 74. évében elhunyt Kiss Károly Lajos, egykori kübekházi lakos. Volt önkormányzati képviselő is és 2012-es elköltözéséig a Polgárőrség a Biztonságos Kübekházáért Egyesület elnökhelyettesi feladatait is ellátva az egyik legaktívabb tagja volt közösségünknek.

A Csongrád és Térsége Polgárőr Egyesület tagjai gyászolják 64. életévében elhunyt Bottyán István polgárőrtársunkat (1956.05.16.-2020.08.19.)

A Földeák Polgárőr Egyesülete mély fájdalommal tudatja, hogy
L ő k ö s József polgárőra Földeák Polgárőrség elnökségi és alapító tagja türelemmel viselt betegségét követően 78 életévében eltávozott közülünk 2020 május 16 - án.

A Csongrád és Térsége Polgárőr Egyesület és a család mély megrendüléssel tudatja, hogy 2020. április 25 - én 46. életévében elhunyt (1974.08.29.-2020.04.25.) Szin László polgárőr. A Csongrád és Térsége Polgárőr Egyesület tagjai gyászolják polgárőr társukat, aki 1998. június 31.-én lépett be az egyesületbe, szorgalmas, elhívatott polgárőrt...

Gyászol a Szentes Polgárőr Egyesület, mély megrendüléssel tudatja, hogy Gránicz Pál a Szentes Polgárőr Egyesület titkára, a szentesi polgárőrség egyik alapító tagja, türelemmel viselt rövid betegségben 79 éves korában elhunyt (2020.02.17.). A polgárőr mozgalomban 25 éven keresztül végzett önzetlen társadalmi munkát Szentes Város közbiztonságának...

A Ruzsai Polgárőr Egyesült mély fájdalommal tudatja, hogy Savanya István, az egyesület tagja, életének 71 évében elhunyt. Mindig segítőkész, tenni akaró hozzáállásáról ismert barátot veszítettünk, aki hosszú éveken át tevékenykedett polgárőrként.

A Pitvarosi Polgárőr Egyesület mély fájdalommal tudatja, hogy Ikládi Lajos polgárőr az egyesület alapító elnöke és a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség alapító elnökségi tagja volt. 87 éves korában elhunyt. Munkája elismeréseként az OPSZ a Polgárőr Érdemkereszt Aranyfokozatával tüntette ki. Búcsúztak Tőled Csongrád Megyei Polgárőr...

A Tiszaszigeti Polgárőr Egyesület mély fájdalommal tudatja, hogy Csikós János 68.évében elhunyt június 13 - án, aki súlyos beteg volt és alapító tagja volt a Tiszaszigeti Polgárőr Egyesületnek. Mindig vidám segítőkész aktív tagja volt egyesületünknek a kezdetek óta. Szívünkben emléked élni fog örökké!