"Szívünkben őrizzük emlékedet..."

Gyászol a Szentes Polgárőr Egyesület, mély megrendüléssel tudatja, hogy Gránicz Pál a Szentes Polgárőr Egyesület titkára, a szentesi polgárőrség egyik alapító tagja, türelemmel viselt rövid betegségben 79 éves korában elhunyt (2020.02.17.). A polgárőr mozgalomban 25 éven keresztül végzett önzetlen társadalmi munkát Szentes Város közbiztonságának...

A Ruzsai Polgárőr Egyesült mély fájdalommal tudatja, hogy Savanya István, az egyesület tagja, életének 71 évében elhunyt. Mindig segítőkész, tenni akaró hozzáállásáról ismert barátot veszítettünk, aki hosszú éveken át tevékenykedett polgárőrként.

A Pitvarosi Polgárőr Egyesület mély fájdalommal tudatja, hogy Ikládi Lajos polgárőr az egyesület alapító elnöke és a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség alapító elnökségi tagja volt. 87 éves korában elhunyt. Munkája elismeréseként az OPSZ a Polgárőr Érdemkereszt Aranyfokozatával tüntette ki. Búcsúztak Tőled Csongrád Megyei Polgárőr...

A Tiszaszigeti Polgárőr Egyesület mély fájdalommal tudatja, hogy Csikós János 68.évében elhunyt június 13 - án, aki súlyos beteg volt és alapító tagja volt a Tiszaszigeti Polgárőr Egyesületnek. Mindig vidám segítőkész aktív tagja volt egyesületünknek a kezdetek óta. Szívünkben emléked élni fog örökké!

A Család és Tarjáni Polgárőr Egyesület mély fájdalommal tudatja, hogy Takács Lajos 67.évében elhunyt április 23 - án, aki súlyos beteg volt és alapító tagja volt a Tarjáni Polgárőr Egyesületnek.

A Ruzsai Polgárőr Egyesület mély fájdalommal tudatja, hogy Deák Dezső 69.évében elhunyt. Mindig vidám, segítőkész, tenni akaró hozzáállásáról, ismert barátot veszítettünk, aki 27 éven át tevékenykedett egyesületünkben, és alapító tag volt.

A Tápéi Polgárőr Egyesület mély fájdalommal tudatja, hogy Iván János 22. évig volt az egyesület tagja 67.éves korában elhunyt. "Az Ő szíve pihen, a miénk vérzik A fájdalmat csak az élők érzik"

A Tömörkény Polgárőr Egyesület és a Család, mély fájdalommal tudatja, hogy Losonczi Anna polgárőr az év pedagógusa címmel kitüntetettje, tragikus hirtelenséggel, április 1 - én, 62 éves korában elhunyt.

A Hódmezővásárhelyi Polgárőr Egyesület és a Család, mély fájdalommal tudatja, hogy Maczelka István polgárőr, az egyesület titkára, méltósággal viselt súlyos betegség következtében Március 3 - án, 65 éves korában elhunyt.

A Nagyéri Polgárőr Egyesület mély fájdalommal tudatja, hogy Vincze Sándor polgárőr társunk, az egyesületünk alapító tagja, méltósággal viselt súlyos betegség következtében január 18 - án, 58 éves korában elhunyt. Emléked szívünkben örökké élni fog! Nyugodjál békében.