"Szívünkben őrizzük emlékedet..."

2021. április 21-én 14 órai kezdettel került sor Gulyás Sándor az Algyői Polgárőr Egyesület elnökének, a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége Felügyelő Bizottság elnökének temetésére az algyői temetőben.

2021. április 14-én 12 órai kezdettel került sor Gilinger István a Szentes Polgárőr Egyesület elnökének temetésére a szentesi református temetőben.

2021. március 1-jén az esti órákban elhunyt Kitanits Lajos Mátyás, az Országos Polgárőr Szövetség elnökének tanácsadója, az OPSZ Akadémia osztályfőnöke, a Teveli Polgárőr Egyesület alapítója, a Tolna Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének volt elnöke, hosszú idő óta pedig tiszteletbeli elnöke. Kitanits Lajos Mátyás május 26.-án ünnepelte volna...

66. életévében, 2021. február 18-án a reggeli órákban, elhunyt Dézsi János, az Országos Polgárőr Szövetség Elnökségének Tagja, a Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetségének Elnöke és a Gyulakeszi Polgárőrség Elnöke.

2020.10.30-án életének 74. évében elhunyt Kiss Károly Lajos, egykori kübekházi lakos. Volt önkormányzati képviselő is és 2012-es elköltözéséig a Polgárőrség a Biztonságos Kübekházáért Egyesület elnökhelyettesi feladatait is ellátva az egyik legaktívabb tagja volt közösségünknek.