"Szívünkben őrizzük emlékedet..."

A Hódmezővásárhelyi Polgárőr Egyesület és a Család, mély fájdalommal tudatja, hogy Maczelka István polgárőr, az egyesület titkára, méltósággal viselt súlyos betegség következtében Március 3 - án, 65 éves korában elhunyt.

A Nagyéri Polgárőr Egyesület mély fájdalommal tudatja, hogy Vincze Sándor polgárőr társunk, az egyesületünk alapító tagja, méltósággal viselt súlyos betegség következtében január 18 - án, 58 éves korában elhunyt. Emléked szívünkben örökké élni fog! Nyugodjál békében.

A Tápéi Polgárőr Egyesület mély fájdalommal tudatja, hogy Nagy Hajdú Lászlóné "Marika" 20 évig volt a Felügyelő Bizottság elnöke és 55 éves korában elhunyt. Lelkünkben örökké élni fogsz. Nyugodj békében! "Tiéd a csend és a nyugalom, miénk a könny és a fájdalom"

A Szegvári Polgárőr Egyesület mély fájdalommal tudatja, hogy Pusztai János, a Szegvári Polgárőr Egyesület alapító elnöke 94 éves korában elhunyt. Jani bácsitól az elmúlt évek során sok-sok történetet hallhattunk egyesületünk alakulásáról, a kezdeti időszak járőr szoláglatairól rendezvényeinken, ahol mindig szívesen velünk volt, mint tiszteletbeli...

Fájó szívvel vesznek búcsút szeretett polgárőr társuktól Belovainé Zsiga Iréntől aki 2018. 06.26-án -életének 63. évében - hosszan tartó betegség után hunyt el. Irénke személyében a Baksi Bűnmegelőzési és Vagyonvédelmi Polgárőr Egyesület egy igazán segítőkész, életvidám embert veszített el,aki példaként szolgálhat a baksi nők előtt is önkéntes...

A Mórahalmi Önvédelmi Egylet (Polgárőrség) mély fájdalommal tudatja, hogy Koszó Dezső az Egylet alapító elnöke és a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség alapító elnökségi tagja 75 éves korában elhunyt.

Mély megrendüléssel tudatja a Zsombói Polgárőr Egyesület, hogy az egyesület aktív tagja Kovács János 59 éves korában, tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Mély megrendüléssel tudatja a Domaszéki Polgárőr Egyesület, hogy tagtársuk, Doszpod Erika 2017. szeptember 18-án, 46 éves korában, polgárőr szolgálatteljesítés közben váratlanul elhunyt.

A Kisteleki Polgárőrség mély fájdalommal és megrendüléssel tudatja, hogy a Polgárőrség egyik alapító tagja, Keresztúri Ernő életének 62. évében elhunyt.