A Nagyéri Polgárőr Egyesület alapító tagjai 25 évesek

2019.12.12

Cirbus Imre Egyesület elnöke, egyben az önkormányzati képviselő és Deák Péter alpolgármester, aki egyben polgárőr is, huszonöt éve polgárőrök, akik alapító tagjai az egyesületnek és önkormányzati képviselők is 25 éve.

A Nagyéri Polgárőr Egyesület elnöke Cirbus Imre elnök elmondta,1994. december 11 -én választottak meg minket első alkalommal, és az óta folyamatosan "megvédtük" mandátumunkat. Deák Péter 2002 óta alpolgármester is egyben.

A Polgárőrség megalakulása képviselő testületi szinten hozzánk köthető! Sok nehéz döntést kellett meghoznunk a "működésük biztosítása" érdekében, hisz ha "sok" pénzt kértünk volna a falu költségvetéséből, akkor képviselőként kellett volna szembesülnünk településünk működését illetően. De azért mégis fent kellett tartanunk a polgárőrséget.

Tehát, nagyon "nehéz" mindkét feladatnak egyszerre megfelelni, ami bizonyára nem is sikerült volna, ha nem kapunk megyei támogatást a szövetség részéről. De céljainkat sikerült elérnünk úgy, hogy mind két helyen megtudtunk felelni a döntéseinkkel kapcsolatosan,- tette hozzá az elnök.

Fotó: polgárőrség

Forrás: Magyari Béla