Adomány szállításában segít a polgárőrség

2021.02.03

Felkérésére évek óta segít a Szeged-Szőregi Polgárőr Egyesület eljuttatni, a felajánlott adományokat a Makó járás településeinek.

Kinyó Pál a Szegedi orvoscsoport koordinátora és Mandász Krisztina a Szegedi Humán Szolgáltató Központ program koordinátorának a "Magyar Falu Program" keretében a Makó járáshoz tartozó Pitvaros községben az arra rászoruló polgárjai részére adományt adott át. Az adományt jelképesen Radó Tibor polgármester úr vette át, aki a helyi polgárőrség és a család segítő központ segítségével a rászoruló családok részére eljuttatják.

Huszti Zoltán az egyesület elnöke elmondta, felkérésre együttműködés keretén belül segítenek a tagtársaival az adományok célba juttatásában. Együttműködésünknek köszönhetően a bútor felajánlások családokhoz való elszállításában, amit a Humánszolgáltató Központ koordinál, segítenek a mi polgárőreink mellett a helyi polgárőr egyesület tagjai is. Egyesületünk gépjárműjével és utánfutójával szállítjuk a családokhoz, azok nem kis örömére az adomány bútorokat is.

Fotó: Dóra Radó Hájas

Hírszerkesztő: Magyari Béla