Az eltévedt idős ember keresése eredményesen zárult

2021.07.30

A múlt hétvégén segítségkérés érkezett a domaszéki polgárőr egyesület 24 órában hívható telefonszámára, hogy egy idős férfi eltévedt a domaszéki tanyavilágban. A család segítséget kért a polgárőrségtől

Varga Pál az egyesület elnöke elmondta, hogy az egyesületünk polgárőrei (Landberger László és Magyari Attila) a bejelentésre azonnal reagálva, hétvégi pihenésüket megszakítva szolgálatba léptek, majd a bácsi keresésére indultak. Eközben rádión tájékoztatás kaptak a rendőrség ügyeletétől is az eltűnés körülményeiről, illetve polgárőreink felvették a kapcsolatot az eltűnt személy családjával is.

A keresést a rendőrség és a polgárőrség közösen végezte, amelynek eredményeként a bácsit épen és egészségesen, de nagyon fáradt állapotban megtalálták.

A július 29-én délután egy futár érkezett az egyesületünkhöz egy hatalmas ajándékcsomaggal. A csomagot az eltűnt férfi családja küldte köszönetképpen polgárőreinknek, - tette hozzá az elnök.

A csomagot az egyesület alelnöke Balog Piroska adta át, tolmácsolva a család köszönetét a keresésben részt vevő polgárőröknek!

Fotó: domaszéki polgárőrség

Hír szerkesztő: Magyari Béla