Családi nap Sándorfalván az iskolában

2023.05.12

2023.05.12-én mint minden évben megrendezésre került a családi nap a Pallavicini Sándor iskolában a polgárőrség közreműködésével.

Kutasi Erika a polgárőrség alelnöke elmondta, hogy Sándorfalvi Rendőrőrs munkatársai Hangai Nándor százados úr és Kőhegyi Ágnes főtőrzszászlós asszony ismét a polgárőrség segítségét kérték a program lebonyolításához. A programot az első osztályosoknak felállított kreszpálya és a kreszteszt szineseítette. Százados úr meglepte a gyerekeket egy rabszállító autóval, amit a gyerekek örömmel vettek birtokba. Sikert aratott a lövedékálló mellény, a rohamsisak, amit örömmel próbáltak fel fiúk, lányok egyaránt.

Az újra élesztés bemutatása után még bátor jelentkező is akadt aki megmentette " Samut ". A jó hangulatnak még a folyamatos eső sem szabhatott határt.

Köszönjük a Sándorfalvi Rendőrőrs munkatársainak az együttműködést, a 4b és 5c osztálynak a vendéglátást, az iskolának a meghívást.

Fizetség képpen kaptunk sok-sok gyermek mosolyt, és néhány ölelést amit ezúton is köszönünk, tette hozzá az alelnök asszony.

Fotó: polgárőrség

Hírszerkesztő: Magyari Béla