Dübörgött a lóerő Sándorfalván

2023.06.18

XII. Déli Blokk Motoros Találkozó került megrendezésre 2023.06.16-18 között. A motoros egyesület elnöke Dunszt Ferenc a Polgárőr Egyesület Sándorfalvát kérte fel, hogy segítsünk a rendezvény biztonságos lebonyolításában.

Kutasi Erika a polgárőrség alelnöke elmondta, hogy a polgárőrök mellett a Godspeed Security Kft 2 munkatársa is jelen volt. A szervezők nagyon sok programmal készültek az idelátogatóknak, akik érkeztek is szép számmal. Volt blokkdobó verseny, hangerő mérés, koncertek, vetélkedők. A bográcsokban főtt a sok sok finomság. A találkozó leglátványosabb része a motoros felvonulás volt. Megszámlálhatatlan szebbnél szebb motor vonult végig Sándorfalva utcáin. A rendezvény balesetmentesen, esemény nélkül zajlott le. Nem hiába mondják, hogy a motorosok jó emberek.

Akiknek köszönettel tartozunk: Déli Blokk Motoros Egyesületnek köszönjük a bizalmat.

A Sándorfalvi Rendőrőrs munkatársainak és a Godspeed Security Kft-nek az együttműködést.

Kedves Kollégák: Zsombói Polgárőr Egyesület: Adai-Simon Tibor; Algyői Faluvédő Polgárőr Egyesület: Kabainé Lovas Nikoletta, Kabai Sándor, Erdei Lajos; Dóci Pogárőr Egyesület: Lázár János, Soós István, Szabó Csaba, Miklós Gábor; Üllési Polgárőr Egyesület: Megyeri Árpád, Szilágyi Tamás, Matuszka Ervin. Köszönöm a segítséget! Ez az összefogás példa lehet minden Polgárőr számára.

Fotó és Szöveg. Kutasi Erika a Polgárőr Egyesület Sándorfalva Alelnök

Hírszerkesztő: Magyari Béla