Elindult a polgárőr bázis teljes körű felújítása

2020.03.07

Megkezdődött a Nagymágocsi Polgárőr Egyesület bázisának felújítása, mely magában foglalja a nyírászárók cseréjét, a fűtéskorszerűsítést, a falak víz- és hőszigetelését. tetőszerkezetének javítását, a cserepezés cseréjét.
Cél egy olyan létesítmény létrehozása, amely megteremti a polgárőr egyesület számára az aktív működéshez szükséges feltételeket.

A Bázis kialakítása Nagymágocs lakosságának, kiemelten a "régi falu" településrészen élők számára fog még nagyobb biztonságot jelenteni. A Polgárőrség az önként vállalt munkájával már többször bizonyította, hogy megérdemel minden támogatást.
Ezen a héten is lefülelésre kerültek házaló árusok, akiknek a szándéka megkérdőjelezhető volt, engedéllyel nem rendelkezett. Az ilyen tevékenység automatikusan feljelentést von maga után.

Nagymágocs Nagyközség területén az engedély nélküli házaló kereskedelem tilos! Amennyiben a lakosság azt tapasztalja, hogy utazó, vagy házaló kereskedők csengetnek be, azonnal hívja a 112 segélyhívó számot, vagy a polgárőrök tagjait az ismert telefonszámon

Írás: Szebellédi Endre Nagymágocs polgármestere

Fotó: Sz.E.

Hírszerző: Magyari Béla