Elnökségi ülést tartott a megyei szövetség

2023.01.29

Ezen a héten tartotta első elnökségi ülését a megyei szövetség újonnan választott vezetősége

Január 23-án 16 órai kezdettel tartotta meg első elnökségi ülését a Csongrád- Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének előző év végén megválasztott elnöksége. Az elnökség minden tagja és a felügyelő bizottság elnöke is jelen voltak.

A résztvevőket Batiz István, a szövetség elnöke köszöntötte majd ismertette a napirendi pontokat. Az ülésen többek között az elnök beszámolt az OPSZ elnökségi ülésén elhangzott témákról, valamint felosztotta az új elnökségi tagok között az aktuális feladatokat.

Ezt követően Varga Pál, elnökhelyettes számolt be az ez évre tervezett közlekedési oktatások szervezéséről, gyakorlati lebonyolításáról. Ezek közül, ezen a héten Szegeden megtartásra került egy közlekedésbiztonsági oktatás.

Lázár János, titkár ismertette az elnökség tagjaival, az irodai munkafolyamatok kapcsán javasolt fejlesztési javaslatait, melyeket a tagok egyhangúlag elfogadtak. A tagegyesületeket is érintő változásokról a későbbiek folyamán elektronikus levél formájában küld a szövetség tájékoztatást.

Az elnökségi ülés végén a megyei elnök megköszönte a megjelentek részvételét és aktív, tevékeny munkára kérte a megválasztott egyesületek képviselőit.


Fotó: Horváth S. András

Hírszerkesztő: Horváth S. András