Évzáró közgyűlés Algyőn

2022.01.31

2022. január 29-én tartotta Évzáró közgyűlését az Algyői Faluvédő Polgárőr Egyesület

A meghívott és megjelent vendégek között volt Algyő Nagyközség polgármestere, Molnár Áron, a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke, Batiz István és a helyi körzeti megbízottak.

Kabainé Lovas Nikoletta elnökasszony köszöntötte a megjelenteket, megtartotta a 2021. évi beszámolóját, ezután Nagy István Ferencné gazdasági vezető, és Erdei Lajos a Felügyelő bizottság elnöke tartott beszámolót az elmúlt évről, a beszámolók a közgyűlés által elfogadásra kerültek.

Ezt követően Molnár Áron polgármester értékelte az egyesület 2021. évi munkáját. Dicsérettel illette a tagságot, a további szoros együttműködés folytatásáról beszélt, megköszönte az önkéntes tevékenységet és az Önkormányzat részéről további anyagi, erkölcsi támogatásáról biztosította a vezetőséget.

Batiz István megyei elnök elismerően beszélt az egyesület munkájáról, a megye részéről ígéretet tett a további támogatásról. 

A megyei elnök elismerő díjat adott át az egyesület tagjainak, a 2021. évben végzett munkájukért, továbbá Bába István, 20 éves, és Kabainé Lovas Nikoletta, 5 éves polgárőr szolgálatáért oklevelet vehetett át.

Az Egyesület ezúton is köszöni a támogatásokat, a dicsérő szavakat, melyek újabb lendületet adnak a jövőre vonatkozó tervek megvalósításához.

Hírszerkesztő: Horváth S. András

Fotó: polgárőrség