Évzáró ünnepség a Domaszéki polgárőrségnél

2022.12.17

A Domaszéki Polgárőr Egyesület 2022. december 17.-én szombaton este tartotta évzáró ünnepségét, amelyen részt vettek a polgárőrök család tagjai is.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Sziráki Krisztián polgármester is, aki egyben az egyesület tagja is.

Varga Pál elnök köszöntötte a megjelenteket, aki egyben a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége elnökhelyettese is.

"Magam és vezető társaim nevében köszönöm meg a családtagoknak, hogy hozzájárultak társaik szolgálatban való távollétéhez, akik védték a településünket, Magyarország közbiztonságát és területét az illegális bevándorlótól is",- mondta az elnök.

"Másod sorbak nektek polgárőr társaim köszönöm az egészévi helytálásotokat, hogy vigyáztatok a település rendjére, a rendre, helyt áltatok éjjel nappal a határmenti szolgálat ellátás területén, és még sorolhatnám az sok feladatot, amit végeztünk. A kiváló munkánk elismerésekét elnyertük az OPSZ Év Polgárőr Egyesülete címet, amelyre büszkék vagyunk",- tette hozzá az elnök.

Ezután elismerés átadására került sor, amelyt az elnök adott át Piglerné Balogh Piroska elnökhelyettes részére a kiváló polgárőr munkájáért, egyben köszöntötte az 50-dik születésnapja alkalmából.

Jánk Márkot is köszöntötték a 30-dik születésnapja alkalmából.

Sziráki Krisztián polgármester megköszönte a polgárőröknek azt a sok sok áldozatos munkát, amit a település érdekében tettek és a migrációs váltság kezelésében is helytálltak. Mint mondta megtiszteltetés, hogy az egyesület elnyerte az Év polgárőr egyesülete címet. Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog újévet, kívánt

Ezután közösen elfogyasztottak egy finom vacsorát, amelyet baráti beszélgetés követett.

Szöveg és fotó: Magyari Béla