Felhívás segítség nyújtásra

2021.11.24

A mórahalmi mentőállomás dolgozóját Hatvani Balázst elveszítették a bajtársai 2021. 11. 17 - én szerdán. A mikor tehette együtt működöt a polgárőrséggel is.

A mórahalmi mentőállomáson dolgozott mentőgépkocsivezetőként. Példásan állt helyt munkájában. A frontvonalban segítette a betegeket a járvány minden hullámában, de a végén ő is megbetegedett. Küzdött, de elvesztette a harcot.

Bajtársuk az életében mindent elkövetett annak érdekében, hogy családjának mindene meglegyen. 2 munkahelyen dolgozott és keresetével, ő volt a családfenntartó, 3 csodálatos gyermeket neveltek példásan feleségével.

Bajtársuk elvesztése miatt a család nagyon nehéz anyagi helyzetbe került, hiszen több millió forint hitel nyomasztja most őket. A gyerekek (10,12,15) még tanulnak, édesanyjuk bolti eladóként dolgozik. Keresete a havi megélhetésre is alig lesz elegendő, a hiteleket nem fogja tudni fizetni.

A polgárőrök és a bajtársak magánemberként nagyon szeretnének Balázs feleségének és a gyerekeknek segíteni kilábalni ebből a kilátástalan helyzetből, ezért gyűjtést szerveznek a család részére.

Aki tud és szeretne segíteni, kérjük, hogy ha csak pár forinttal is, de segítsen Balázs családjának.

Az alábbi bankszámlaszámra tudtok utalni:

Hatvaniné Bózsing Andrea

Raiffeisen bank

12067204-01795886-00100009

MEGKÉRÜNK MINDENKIT, HOGY A MEGJEGYZÉS ROVATBA ÍRJA BELE, HOGY ADOMÁNY/FELAJÁNLÁS/TÁMOGATÁS!

HISSZÜK, HOGY A KÖZÖSSÉG EREJE VAN OLYAN ERŐS, HOGY EGYÜTT SIKERÜL SEGÍTENÜNK BALÁZS CSALÁDJÁNAK!

SIKERÜLNIE KELL!

Hírszerkesztő: Magyari Béla