Hagymafesztivált biztosították a polgárőrök

2023.09.11

"Makói Hagymafesztivál gazdag és értékes hagyományokra épülő rendezvény, mely több mint 30 éves múltra tekint vissza. Az évek előrehaladtával egyre bővült a fesztivál szakmai és szórakoztató programja. Ma már ismert előadók koncertjei, gasztronómiai különlegességek és egyéb programok várják az érdeklődőket.

Minden év szeptemberének második hétvégéjén kezdődik a város legnagyobb kulturális szabadtéri rendezvénye, a Makói Hagymafesztivál. Az immár három naposra bővült fesztivál pazar programkínálattal vár mindenkit Makó főterén....."
(https://hagymafesztival.com/)

Idén a kirakodók közt helyett kapott a makói Marosmenti Polgárőr Egyesület sátra is, ahol bemutathatták tevékenységüket, valamint egyre szélesebb körű feladataik ellátásához további tagokat toboroztak.
Az érdeklődők nemcsak a sátornál, hanem élesben is figyelemmel kísérhették a polgárőrök munkáját, hiszen a fesztivál ideje alatt 8-17 óráig teljesítettek szolgálatot, és forgalomtereléssel, járőrözéssel segítették a rendezvény sikeres lebonyolítását.

A fesztivál ideje alatt szolgálatot teljesítettek:
Óvári Árpád, Oláh Sándor, Vollár Péter, Erdész Viktor, Pipicz György, Bojtosné Kovács Anikó, Bódi Piroska, Czibolya Dávid, Nagy Bernadett
A szervezők köszönik a polgárőrök munkáját!

Írás és fotó: Bartos Zsuzsanna

Hírszerkesztő: Magyari Béla