III. Algyő-MOL Futófesztivál biztosítása

2019.04.06

Az Algyői Nagyközség Önkormányzata és a MOL NYRT közös szervezésében jótékonysági futó versenyt rendeztek Algyőn, április 6 - án.

A 300 méteres, a 3000 méteres, és a félmaratoni távokban 10,5 km távban, a versenyen minden felkészült futó és kerekes székesek is rajthoz állhattak, akik elfogadták a versenykiírásba foglalt feltételeket.

A futás útvonala volt: Faluház-Fazekas u.-Kastélykert u.-Tiszavirág u.-Bartók B.u.-Kosárfonó u.-Tutaj u.-Bácska u.-Kerékpárút-Mol körforgalom-Külterület tanyák-Molos út(5-ös tankállomás felé)-Déli út(üvegházak)-Levendula felé(nem tudom,milyen út)-Szomolyai dűlő(Levendula udvar,hátsó nagykapun be,2 épület között ki)-Téglás u.-Bíró u.-Aranyhíd u.-Tüskevár u.-Kastélykert u.-Lőrinc u.-Kisköz-Egészségház u.-Faluház

A futóverseny biztosítására az Algyői Faluvédő Polgárőr Egyesületet kérték fel. A rendezvény biztosításához segítséget kértünk a Szegedi Belvárosi - Móravárosi Polgárőr Egyesülettől, a Tápéi Polgárőr Egyesület motoros csoportjától és a Szegedi Rendőr kapitányságtól.

A rendezvényt a polgárőrök a rendőrséggel együttműködve a fenti útvonalon hajtottak végre 25 fővel a biztosítási feladatot, - mondta el Gulyás Sándor elnök.

Kép: Gulyás Sándor

Forrás Magyari Béla