Kommunikációs csoport alakult Csongrád megyében

2020.03.14

Ahogy, arról már korábban írtunk, megalakult a megyei szövetség kommunikációs csoportja, melynek sajtóreferense Magyari Béla úr lett.

Az elmúlt pár hét izgalmasan telt a megyei szövetség életében, többek között elfogadták a kommunikációs csoport szervezeti és működési szabályzatát, ezzel megteremtve a munkaközösség működésének alapját.

A csoport sajtóreferens- helyettesi feladatainak ellátására Horváth S. András urat kérte fel Magyari Béla úr. A csoportban szerepet kapott, a megújult honlap szerkesztéséért felelős személy, Tóth István úr, aki lelkesen és lendületesen végzi a weboldallal kapcsolatos feladatokat.

A kommunikációs csoport működését segítik továbbá a járási sajtóreferensek. A csoport tagjainak elérhetőségét a www.csmpszsz.hu oldalon találhatják.

Horváth S. András arról tájékoztatott, hogy több újítást is szeretnének, nagy lépés volt a honlap fejlesztése és e mellett szeretnék kiterjeszteni a közösségi felületeken való megjelenést. Ennek kapcsán jött létre a CSMPSZSZ Instagram felülete. A kommunikációs csoport arra kéri a megyében tevékenykedő vezetőket, tagokat, hogy a szolgálataik során készült fotókat küldjék meg a sajto.szegedjaras@csmpszsz.hu e-mail címre, vagy a megyei szövetség Facebook oldalára privát üzenetben. Horváth S. András felhívja a polgárőr társak figyelmét arra, hogy csak olyan képeket tudnak megjeleníteni, amely a hatályos jogszabályoknak megfelelnek. Az ezzel kapcsolatos kérdések esetén keressék őt bizalommal.

Kérik továbbá az egyesületeket, hogy, amennyiben van lehetőségük, készítsenek saját oldalt a Facebook felületén, ahol bemutatják saját egyesületüket s a lakossággal is tudják tartani a kapcsolatot. 

Magyari Béla kérdésünkre elmondta, hogy egységes e-mail címeket hoztak létre, melyeket az egyesület vezetői igény szerint kérhetnek tőle. Az e-mail címek formájukban a @csmpszsz.hu végződést kapták, így egységességet biztosítanának a megyei egyesületeknek. Az e-mail címek kezelése egyszerű, más levelezőrendszerekbe, mint például a "gmail", beépíthetők. Az email címeket Magyari Bélától és Horváth S. Andrástól van lehetőség megigényelni. Az új címmel kapcsolatos tájékoztatást a már meglévő e-mail címre küldik meg.

A tervezett e-mail címeket ide kattintva tekinthetik meg. 

A kommunikációs csoport vezetője elmondta, hogy az országban másodikként Csongrád megyében jött létre ez az elgondolás. Bízik abban, hogy iránymutatással és segítségnyújtással tudnak lenni a többi szövetség részére is.

Írás: Horváth S. András