Kerékpártúra rendezvény biztosítása

2021.09.06

Az Algyői Faluvédő Polgárőr Egyesület 2021.09.04-én a Nőegylet "Mellrák elleni kerékpártúra" elnevezésű rendezvényét biztosította.

Kabainé Lovas Nikoletta elnök asszony elmondta, hogy a Nőegylet évek óta megrendezi ezt a túrát, melyen évről-évre egyre többen vesznek részt. A nevezési díjakat minden évben nemes célokra fordítják, így történt ez idén is. Szerencsére az időjárás is a résztvevők mellé állt, hiszen csodálatos napsütéses idő kísért minket. A túrázók indulás előtt, egy-egy pólót vehették át a szervezőktől, melyen a mellrák elleni küzdelem szalagja, alatta Nőegylet és az évszám látható. Mindenki büszkén viselte az egyenpólóját, amitől még látványosabb lett a kerékpárosok jelenléte.

Egyesületünk a Faluház elől induló 27 km-es távon végig a felvezető autó szerepét töltötte be, Dr. Bárdosi Róbert, motoros polgárőr segítette az előre haladásunk biztonságát, Rescsik Zoltán , a Tápéi Polgárőrség tagja pedig záróautóként vett részt az eseményen. A Favilla vendéglőnél tartott pihenőnél, a forgalmat irányítottuk a segítőinkkel közösen. A Faluházhoz való visszatérésünkkor a Nőegylet tagjai finomságokkal, ajándékokkal vártak minket. Vidám hangulat, a nemes célt képviselő szolgálat örömével fejeztük be szolgálatunkat - mondta az elnök asszony.

Ezúton mondok köszönetet segítőinknek: Rescsik Zoltánnak (Tápé), Dr. Bárdos Róbertnek (Tápé), Draxler Ferencnek a segítségért, a túrázóknak a fegyelmezett és szép számú részvételért, a Nőegylet vezetőjének: Kovácsné Budai Évának a szervezésért és a polgárőrtársaimnak: Nagy István Ferencnének, Búsné Baka Erikának, Harkai Ferencnek, a szolgálatért, tette hozzá az elnök asszony

Fotó: polgárőrség

Hír szerkesztő: Magyari Béla