Mindenszentek és halottak napi polgárőr szolgálatok Csongrád megyében

2019.11.03

Városon és falun ma egyaránt a halottakra való emlékezés ünnepe volt. Ilyenkor benépesülnek a temetők, s a virággal borított hantokat körül állják a távolra szakadt hozzátartozók is. Mindenszentek ünnepén, a halottak napja előestéjén a sírok néhány órára fénybe öltöznek.

Mindenszentek és halottak napja alkalmából - a rendőrséggel szorosan együttműködve - megyeszerte segítették a polgárőrök a temetők biztonságát, az oda érkezők parkolását, a környéken a biztonságos közlekedést. A temetőbe látogatók többségének tetszett a polgárőrök jelenléte.

A polgárőrök most is mint sok éve már, jelenlétükkel segítették a temetőkbe látogatók biztonságát a helyi sajátosságok figyelembevételével, csütörtöktől vasárnapig járőrszolgálatot teljesítettek a temetőknél azért, hogy a látogatók nyugodt körülmények között emlékezhessenek szeretteikre.

Szécsényi Rózsa a Szeged-Tápéi Önkormányzati képviselő a Tápéiak Csoportjában a következőket írta le "Köszönjük a Tápéi Polgárőr Egyesület tagjainak tegnap, a Tápéi temetőben végzett egész napos fáradhatatlan munkájukat, amivel biztonságossá tették a szeretteikhez látogatók közlekedését."

Köszönet a szolgálatot ellátó polgárőröknek.

Körkép a szolgálatokról, a beküldött fotókból.

Algyő polgárőr biztosítás

Mórahalom polgárőr biztosítás

Domaszék polgárőr biztosítás

Szeged-Belváros polgárőr biztosítás

Szeged- Tarján polgárőr biztosítás

Szeged-Tápé polgárőr biztosítás

Szentes- mindkét temetőben és környékén polgárőr biztosítás

Szegvár, a szolgálat mellet felkeresték az elhunyt polgárőr társaikat is és virágot helyeztek el a sírokon.

Fotó: polgárőrség

Hírszerző: Magyari Béla