Mórahalmon köszöntötték az év kitüntetjeit

2023.01.06

Mórahalom országos és megyei kitüntetettekkel is büszkélkedhet.

Nógrádi Zoltán a város polgármestere ünnepi köszöntőjében kihangsúlyozta -"Most a legfontosabb feladatunk az, hogy összeadjuk azt a hitet, erőt, akaratot, amellyel magunk mögött tudjuk hagyni a 2022-es esztendő miden olyan emlékét, amitől szabadulni szeretnénk. Magunk mögött kell hagynunk, mert aki belefeledkezik a múlt nehézségeibe, képtelen a jövőt megélni, építeni, gyarapítani."

"Áldott, békés, egészséggel teli, szerencsés új évet kívánok a mórahalmiaknak, a Homokhátságon élőknek és mindazoknak az országban, akik a nemzet pillérét tartják, építik és képezik ezzel a jövő horizontját".

Nógrádi Zoltán beszéde után Mórahalom legújabb díszpolgárát, Ótott-Kovács Józsefné Margó nénit is köszöntötte. Ez után köszöntötte még Kovács-Tanács Istvánné Erikát, az Aranyszöm Rendezvényház munkatársát és a Kapocs Népfőiskola vezetőjét, aki a Csongrád-Csanád megye kultúrájáért díjat kapta meg, Kiss Bernadett könyvtáros az Olvasás Nagykövete kitüntető címmel büszkélkedhet, Sárközi László polgárőrvezető pedig az Országos Polgárőr Szövetség Kopácsi Sándor-díját érdemelte ki.

Forrás moranet.hu

Hírszerkesztő Magyari Béla