Nyomkövető Pályázat 2020

2020.03.20

https://www.itrack.hu/idata-kft-nyomkoveto-palyazat/

Először írt ki pályázatot civil szervezeteknek a 15 éves iData Kft.
15 darab nyomkövető eszközzel szeretnénk hozzájárulni a szervezetek költséghatékonyabb, optimálisabb és hatékonyabb működéséhez.

  1 melléklet

Kik jelentkezhetnek?

Olyan civil vagy közhasznú szervezetek, kiknek munkáját, tevékenységét nagyban megkönnyítené, ha gépjárműveik nyomkövető eszközzel lennének ellátva.

  • Civil szervezet, mely nonprofit módon, a kormányzattól függetlenül, önkéntes alapon a közjó javára működik, önszabályozó, intézményesült önszerveződés.
  • Közhasznú szervezet, mely olyan közhasznú tevékenységet végző szervezet, amely ehhez megfelelő erőforrásokkal rendelkezik és amelyiknek kimutatható társadalmi támogatottsága van.

A jelentkezés feltétele:

  • 2019.01.01 - 2019.12.31. között megvalósult projektek, tevékenységek bemutatása (terjedelem 2 A4-es oldal, pdf vagy word formátum)
  • A kategóriához tartozó jelentkezési űrlap pontos és hiánytalan kitöltése (word formátum)
  • A jelentkezési űrlap beküldése 2020. április 30-ig az orsolya.gabor@idata.hu címre.
    (A jelentkezéshez opcionálisan csatolható bármilyen dokumentum, kép, video, vagy link, ami illusztrálja a projektet, illetve többletinformációt közöl arról. A csatolmányok az elbírálásnál előnyt jelenthetnek, de nem feltételei a jelentkezésnek.)
  • Minimum 2 teljes lezárt évvel rendelkező szervezet

Meddig lehet jelentkezni?

2020. április 30. éjfélig
Jelentkezési cím: orsolya.gabor@idata.hu (a levélhez csatolt kitöltött dokumentumokkal)
A levél tárgyában kérjük feltüntetni: "15 éves iData Pályázat″

Nyertesek értesítése és nyeremények átadása

A nyerteseket e-mailben értesítjük. A nyeremények átadására egy átadó ceremónia keretében kerül sor az iData Kft. épületében.

A nyertesek hozzájárulnak, hogy az iData Kft. velük együttműködésben, marketing és PR anyagokat készít, mely magába foglalja a közös fotókon, videós tartalmakon való megjelenést is.

  1 melléklet