Öröm volt látni az összefogást Algyőn

2021.12.05

Tartós élelmiszercsomagokat osztottak szét a rászorulók és a nagycsaládosok között szombaton délelőtt az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola előtt, a Lehet Könnyebben Egyesület algyői vállalkozások, lokálpatrióták összefogásának köszönhetően. Ennek köszönhetően 50 család karácsonyát tették szebbé.

"Az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola előtt a Lehet Könnyebben Egyesület, az Algyői Polgárőrök, helyi vállalkozók, polgárok összefogásával több, mint ötven családnak segítettek tartós élelmiszerrel. Az adományokat a település nagycsaládosai és a rászorulók között osztották szét. Landler Ibolya az egyesület elnöke nemrégiben az egyik kereskedelmi rádió játékán nyert kétmillió forint értékű zokni csomagot, melyből nemcsak Algyőn jut a csomag mellé, hanem a megye több településére is visznek karácsonyig" - tájékoztatta lapunkat dr. Gondáné Pál Ildikó, az iskola intézményvezetője.

Kiemelte, az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola diákjai és nevelői pedig a "Mosoly Manó" jótékonysági összefogás keretében 85 cipősdobozt gyűjtöttek és továbbítottak. Megtudtuk, ő maga is a mai jótékonysági akció mellé állt férjével együtt adományával.

"Öröm volt látni, hogy egy hívásra az algyői vállalkozók összefogtak a civil egyesületekkel és rögtön segítséget nyújtottak. A szervezők úgy gondolják, hogy a jövőben is folytatják a közös munkát" - zárta gondolatait az intézményvezető.

"Mert jónak lenni jó!" Az Algyői Polgárőr Egyesület tagjai örömmel csatlakoztak a helyi kezdeményeshez, mondta el Kabainé Lovas Nikoletta elnök asszony

Forrás: promenad24

Hírszerkesztő: Magyari Béla