Polgárőr bál volt Kiszomboron

2019.04.14

A Kiszombori Polgárőr Egyesület "Polgárőr Bált" szervezett április 13-án 18 órai kezdettel a Rónay-Kúria kastély éttermében. A belépő jegy ára tartalmazta a vacsorát és a zenés estet, a bevétellel pedig a település polgárőrségének munkáját segítik a résztvevők.

Kis Róbert az egyesület elnöke nyitotta még rendezvényt és köszöntötte az est díszvendégeit, igy Szilassi Horváth Jenő urat a Csongrád Megyei Rendőr-Főkapitányság Rendészeti igazgatóját, Kalász Zoltán urat a Makói Rendőrkapitányság munkatársát, Lengyel Attila urat a Kiszombori Határrendészet munkatársát, Endrész Erzsébet úrhölgyet a Kismaria Hortenzia Kör elnökét és Magyari Béla urat a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség tiszteletbeli elnökét.

A rendezvényen, zene, tánc, mulatság, finom vacsora, kiváló hangulat volt. A környezet béli településekről, de még szegedről is érkeztek polgárőr családok.

Csuhaj Andrásné titkár asszony, játékos feladatokat rejtett 11 léggömbbe és székhez kötötte. A székre ülőnek a léggömbbe levő játékos feladatot kellet megoldani az est folyamamán. A felajánlott ajándéktárgyakat, késő éjszaka kisorsolták.

Forrás és kép Magyari Béla