Polgárőr sport és barátság családi nap volt.

2019.05.05

Május 04-én rendezték meg a III. Polgárőr Sport és Barátság Családi napot Mórahalmon.

Kolozsi József a Törökszentmiklósi Polgárőr Egyesület elnöke, a rendezvény megálmodója a 2017. és 2018.-ban a sportnapot Törökszentmiklóson rendezte meg. 2018-ban Törökszentmiklóson Kolozsi úr bizalmának köszönhetően a III. Sportnap szervezésére felkérte a Mórahalmi polgárőrséget. Közel 150 fő résztvevő érkezett a III. Polgárőr Sport és Barátság Családi Nap versenyeire - mondta Sárközi László szervező, a Mórahalmi Polgárőrség elnöke.

A rendezvény résztvevőit köszöntötte Csányi László Mórahalom város alpolgármestere, Sárközi László a Mórahalmi polgárőrség elnöke és Szemesi Szilveszter a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség titkára is.

A gyermek és felnőtt kategóriákban az alábbi versenyszámok lettek megtartva. Kézilabda ügyességi 7 méteres kapura dobás, asztalitenisz, kötélhúzás ahol egy tűzoltó gépkocsit kellet elhúzni valamint kerékpáros ügyességi verseny. Rendezvény ideje alatt arcfestés, kézműves foglalkozás, ugráló vár, Tűzoltó gépkocsik bemutatója valamint a Mórahalmi Lovas Polgárőrség által lovaglási is lovas kocsikázási programok is biztosítva lettek a résztvevők számára.

Közös ebéd elfogyasztását követően eredményhirdetés következett. Versenyszámok első három helyezettei oklevelet és kupákat vehettek át. Kerékpáros közlekedési verseny gyermek és felnőtt kategóriában az első helyezettek 1 -1 kerékpárt is átvehettek.

Gratulálunk minden helyezettnek és résztvevőknek.

Az OPSZ szellemének jegyében kicsik és nagyok, fiatalok és idősek egy közösen jó hangulatban eltöltött program zárása ként a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben pihenhettek tovább a családtagjaikkal - tájékoztatta honlapunkat Sárközi László elnök

Képek: Mórahalmi Önvédelmi Egylet (Polgárőrség)

Forrás: Magyari Béla