Szórakoztató előadás szépkorúaknak

2019.04.06

Mórahalom Városi Önkormányzata felkérte a polgárőrséget, hogy az időskorú személyeknek tartson egy bűnmegelőzési előadást. Felkérést örömmel fogadta a polgárőrség és a rendezvény április 05-én, Mórahalmon a Bástya Nyugdíjas klubban került megrendezésre.

Bűnmegelőzés terén dolgozó előadok lettek felkérve, hogy ezt a komoly témát egy kicsit szórakoztató előadás keretében tartsák meg, hiszen a bűnmegelőzés nagyon fontos. Témák között szerepelt, hogy hogyan tudják elkerülni az áldozattá válást az "unokázó" csalókkal szemben. Példaként el lett mondva, hogy családon belül találjanak ki valamilyen "jelszót" amivel telefonhívás esetén könnyen tudják azonosítani a szülők, nagyszülők, hogy valóban a családtagjukkal beszélnek.

Sárközi László a Mórahalmi Önvédelmi Egylet (Polgárőrség) elnöke elmondta, hogy a rendezvényen 35 fő vett részt. Örömmel vették, hogy az időskorúakra is gondolunk és ilyen hasznos előadást tartottunk nekik. Nagyszülők otthon készített süteményekkel köszönték meg nekünk az előadást.

Képek: Kovácsné Vadászi Erika

Forrás: Magyari Béla