Tisztújítás Székkutason

2020.08.03

2020. augusztus 1-én tartotta éves közgyűlését a Székkutasi Polgárőr Egyesület. A közgyűlésen a tagság több mint 80%-a megjelent.

Az eseményen részt vett Szula Ferenc, a Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége külkapcsolatokért felelős alelnöke és Rostás Péter Székkutas alpolgármestere is.

Először Uhrin József egyesületi elnök köszöntötte a résztvevőket és megtartotta beszámolóját, amit a tagok egyhangúan elfogadtak az idei költségvetéssel együtt.

Mivel az egyesület az idén ünnepeli 5. születésnapját, ezen a közgyűlésen tisztújításra is sor került.

Az egyesület tagjai újból megválasztották elnöknek Uhrin Józsefet, alelnöknek Varró Sándor Vilmost. Az egyesület új titkára Varga Árpád Attila lett.

Ezután a vendégek is szóltak a résztvevőkhöz, Szula Ferenc gratulált a megválasztott tisztségviselőknek, majd oklevéllel köszönte meg a csapat előző évi munkáját és beszámolt a megyei szövetség terveiről.

Rostás Péter alpolgármester szintén gratulált a megválasztottaknak, megköszönte a veszélyhelyzet ideje alatt tanúsított magas szintű együttműködést és biztosította a megjelenteket az önkormányzat támogatásáról.

A közgyűlés résztvevői egy finom ebéddel és jó hangulatú beszélgetéssel zárták az eseményt- mondta el az egyesület meg választott titkára.

Fotó: Varga Árpád Attila

Hírszerkesztő: Magyari Béla