Több program, minden korosztálynak egy időben

2022.08.11

Mórahalmon a Mórahalmi Önvédelmi Egylet (Polgárőrség) szervezésében a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrkapitányság a Készenléti rendőrség valamint a szegedi Bűnmegelőzési Központ támogatásával komplex programok kerültek megrendezésre 2022. augusztus 11-én 14 órától 18 óráig Mórahalom központjában.

A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai ingyenes kerékpár regisztrációt biztosítottak BikeSafe program keretein belül. Nagy volt az érdeklődés, hiszen összesen 40 kerékpár lett regisztrálva.

Csongrád-Csanád Megyei Rendőrkapitányság és a Készenléti Rendőrség munkatársai Határvadász toborzással települtek ki a rendezvényre. Elmondható, hogy a rendezvény ideje alatt többen érdeklődtek a jelentkezés feltételeiről.

Bűnmegelőzési Központ csapatépítő programokkal és játékokkal készültek fiataloknak és családoknak egyaránt.

Szépkorúak részére zenés délutáni előadás lett biztosítva. Előadáson 40-50 fő vett részt. Érdeklődés nagy volt a különböző programokra, hiszen 120-130 fő vett részt a rendezvényen. Ezúton is szeretném megköszönni a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrkapitányság és a Készenléti Rendőrség valamint a szegedi Bűnmegelőzési Központ munkatársainak a segítségét, hogy egy színvonalas, nagy érdeklődést kiváltó komplex rendezvényt tudtunk biztosítani az érdeklődők számára - mondta el Sárközi László a Mórahalmi Polgárőrség elnöke.

Fotó: Polgárőrség

Hírszerkesztő: Magyari Béla