Ünnepek alatt is a lakosság szolgálatában

2021.12.26

A Marosmenti Polgárőr Egyesület polgárőrei Makó városban és a külterületen az ünnepek alatt is szolgálatban voltak a lakoság biztonságáért ésa város közbiztonságáért.

Óvári Árpád elnök elmondta, hogy a városunkban hagyomány a karácsony előtti adventi ünnepségsorozat. Az idei évben megalakulásunk után, ezen mi is részt vettünk. A város kérésére minden hétvégén ott voltunk a közterületen. Vasárnapi gyertyagyújtásoknál pedig a nagy tömeg miatt 8-10 emberre is szükség volt. A munkánkat megköszönték, és továbbra is számítanak ránk. E feladatunk mellett igyekeztünk a városi járőrözéseket is fenntartani. A karácsonyi forgalom miatt kiszombori határátkelőhöz vezető úton is besegítettünk a rendőrség kérésére.

Rendszeresen járjuk Makó külterületeit is a vállalt határőrizeti feladatok miatt. Így mozgalmas ünnepi, ünnep előtti időszakon vagyunk túl.

Ezúton szeretném megköszönni tagjaink munkáját és remélem, a közterületi jelenlét javítani fogja a közvéleményt a polgárőrséggel kapcsolatban,- tette hozzá az elnök.

Fotó: polgárőrség

Hírszerkesztő: Magyari Béla